• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Ágyak

Az ágy (vagy ágykeret) kiválasztása során több lényeges szempontot kell figyelembe venni az egyéni ízlés, a célnak való megfelelés és a praktikum szemszögéből. Az ágykeret a típusát tekintve lehet támlás vagy támlátlan, rangsorolható gyártó szerint, vannak egy- és kétszemélyes ágyak, illetve a fix változat mellett létezik ágyneműtartós ágykeret is. Egyes ágyak azonos formaterv mellett különféle méretekben és kivitelben is elérhetőek, amit mindig feltüntetünk a termék részletes leírásánál.

Az ideális ágy

Az ideális ágy, vagy ágykeret azon túl, hogy stabil és esztétikus, tökéletesen alá kell, hogy támassza, csúszkálás mentesen a matracot, különben hiába a csúcsminőségű matrac, nem élvezhetjük jótékony hatásait. Általában a meglévő ágy mellé választjuk a matracot, de akár így van, akár nem, a pontos méretek ismeretében könnyedén rábízhatjuk magunkat a Nanni minőségre az ágyak terén is. A megfelelő ágy kiválasztásakor mindenképpen érdemes figyelembe venni az egyéni preferenciákat is. Vannak, akik a puhább, mások a keményebb matracokat kedvelik. Fontos figyelni azonban arra, hogy az ágyak, illetve matracok csakis az adott személynek megfelelő keménység mellett tudják kényelmes pozícióban tartani a gerincet, ezzel megakadályozva a derék- és hátfájást. Az ágykeret magassága is mérvadó, amely természetesen függ a használók testalkatától. A szakemberek általában, matraccal együtt a 70-80 cm közötti magasságot ajánlják. Egyszerűen letesztelhető, hogy az ágy méretei megfelelőek-e. Ha az ágy szélén ülve talpai a földet érintik, és a térde derékszögben áll, az ágykeret éppen elég magas. Javasolt továbbá olyan ágykeret választása, amelyben elhelyezhető egy a használók magasságánál legalább 15-20 cm-rel hosszabb matrac.

Minden esetben szem előtt kell tartani az ágybetét és az ágykeret egységét. A tökéletes végeredmény érdekében fontos, hogy magas színvonalú termékeket válasszon. Akciónk keretében a nálunk vásárolt matracokhoz kedvezményes áron rendelhetők egyes ágyak.

Ágykeret kiváló minőségben

A Nanni amellett, hogy az alapvető követelményeknek teljes mértékben megfelelő ágyakat kínál, a kényelmi-praktikussági szempontokat is figyelembe veszi pl. több modellünk is ágyneműtartós ágykeret, a klasszikus ágyakhoz hasonlóan rendelkezik felnyitható ágyneműtartó résszel. Az ágyak nemcsak funkcionalitásukban, hanem megjelenésükben is sokszínűséget mutatnak, így biztosan mindenki megtalálhatja a hálószobája hangulatához illő bútordarabot. A változatos formatervek mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy Ön válassza ki az ágy árnyalatát, hogy az biztosan illeszkedjen lakásába.

Az egészséges alvás záloga a megfelelő ágy és matrac. Tekintse meg ágykeret választékunkat!  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)