• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

SilverCare Visco Mind matrac

« vissza

 

Silver Care Visco Mind matrac

 

Megfizethető áron magas minőségű, regeneráló és frissítő pihenés!

Kedvező áron minőségi terméket kap, mely tartósan szolgálja kényelmét. 

 

A matrac alapja magas sűrűségű HD hab és erre még 3cm vastag Visco Mind réteg került. Ez a visco elasztikus réteg biztosítja a kimagasló kényelmet és a pihentető alvást. A HD hab a megfelelő ortopédikus alátámasztás érdekében 7 zónás kialakítású, és a keményebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A speciális gyártási technológia során kialakított légcsatornák biztosítják a könnyű és gyors szellőzést.

A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználással készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. Ezt a termékünket vákuum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

 

Matrac jellemzői:

20 ±1cm, teljes matrac magasság

14 cm, magas sűrűségű HD hab

3 cm, Visco Mind réteg

7 zónás alátámasztás

Ortopédikus kialakítás

Légcsatornás szellőzés

Silver Care szövet

Antibakteriális

CertiPur igazolás

Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány

Kétoldalú, forgatható

Vakuum csomagolás

Levehető, 60 °C mosható matrachuzat

Matrac magra 10 év garancia

Terhelhetőség: 130 kg

 

Ladies & Gentlemen!

Kompromisszum-készek vagyunk kapcsolatainkban, de alvási szokásinkat nehezebb átalakítani. Az időjárás vagy az évszakok változása, így a pihenés minősége is nagy hatással van kedvünkre, szervezetünkre.

A különböző alvási szokások megoldója a kétoldalú, forgatható matrac. Az eltérő keménységi komfort oldalaknak köszönhetően a matrac átfordításával egy más kényelmi érzetet kapunk.

Silver Care

Ezüstös álmok, higiénikus matracszövet.

Az ezüst szálak nem csak esztétikai okokból kerültek a szövetbe, hanem hogy maximálisan kihasználjuk a szerteágazó pozitív tulajdonságait.

Az ezüst baktériumölő hatású nemes fém, melyet évszázadokkal ezelőtt, a rómaiak fedeztek fel. Az új modern technológiával előállított matrachuzat higiénikus, penészmentes, antibakteriális és egészséges pihenést biztosít. Az ezüst ionoknak köszönhetően a Silver Care szövet, harcol a baktériumok és a penészgombák ellen, így azok elpusztulnak. A pihenés így teljesen frissítő marad. 

A Silver Care szövet mellékhatásoktól és irritációtól mentes és a különleges tulajdonságainak köszönhetően teljesen egészséges és környezetkímélő. Tapasztaljuk még a stresszoldó hatását, a pihentebb ébredés érzésével.

A szövet mosható, lecipzározható és mosógépben tisztítható. Megtartja tulajdonságait és különleges higiénikus szerkezetét, többszöri mosás után is. A Silver Care szövet megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak.

Silver Care matrachuzat előnyei: 

Antibakteriális

Higiénikus

Egészséges

Penészmentes

Gomba ölő

Környezetkímélő

Stressz oldó

Mosható

 

 

 - HD hab

- SilverCare szövet, levehető, mosható

- Vakum csomagolás

 

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)