• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

SilverCare Antibacterial matrac

« vissza

 

SilverCare Antibacterial matrac

Megfizethető áron magas minőségű, higiénikus és egészséges pihenés!

Kedvező áron minőségi termék kap, mely tartósan szolgálja kényelmét.

 

A legújabb, egészségőr termékünk. A matrac alapja 14 cm PU hab és erre 3 cm vastag Bacteria Guard, magas rugalmasságú hideg hab réteg került. Ez az antibakteriális réteg biztosítja a higiénikus és egészséges pihenést, valamint a hab magasabb sűrűsége egy keményebb matrac alátámasztást is nyújt. A hab antibakteriális kezelésen esett át, mely hosszú ideig megőrzi hatását, így védi szervezetünket. A kezelésnek köszönhetően gombaölő, baktérium mentes és penész mentes. A matracmag a megfelelő ortopédikus alátámasztás érdekében, 7 zónás kialakítású és a keményebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A speciális gyártási technológia során kialakított légcsatornák biztosítják a könnyű és gyors szellőzést.

A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-TEX Standard 100 előírásoknak. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. Ezt a termékünket vakum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

Matrac jellemzői:

14 cm, PU hab

3 cm, magas rugalmasságú hideg hab réteg 

7 zónás alátámasztás

Ortopédikus kialakítás

Légcsatornás szellőzés

Silver Care szövet

Antibakteriális

ÖKO-TEX Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

Kétoldalú, forgatható

Vákuum csomagolás

Levehető, 60 °C mosható matrachuzat 

Matrac magra 10 év garancia

Terhelhetőség: 130 kg

 

Ladies & Gentlemen!

Kompromisszum-készek vagyunk kapcsolatainkban, de alvási szokásinkat nehezebb átalakítani. Az időjárás vagy az évszakok változása, így a pihenés minősége is nagy hatással van kedvünkre, szervezetünkre.

A különböző alvási szokások megoldója a kétoldalú, forgatható matrac. Az eltérő keménységi komfort oldalaknak köszönhetően a matrac átfordításával egy más kényelmi érzetet kapunk.

SilverCare:

Ezüstös álmok, higiénikus matracszövet.

Az ezüst szálak nem csak esztétikai okokból kerültek a szövetbe, hanem hogy maximálisan kihasználjuk a szerteágazó pozitív tulajdonságait.

Az ezüst baktériumölő hatású nemes fém, melyet évszázadokkal ezelőtt, a rómaiak fedeztek fel. Az új modern technológiával előállított matrachuzat higiénikus, penészmentes, antibakteriális és egészséges pihenést biztosít. Az ezüst ionoknak köszönhetően a Silver Care szövet, harcol a baktériumok és a penészgombák ellen, így azok elpusztulnak. A pihenés így teljesen frissítő marad. 

A SilverCare szövet mellékhatásoktól és irritációtól mentes és a különleges tulajdonságainak köszönhetően teljesen egészséges és környezetkímélő. Tapasztaljuk még a stresszoldó hatását, a pihentebb ébredés érzésével.

A szövet mosható, lecipzározható és mosógépben tisztítható. Megtartja tulajdonságait és különleges higiénikus szerkezetét, többszöri mosás után is. A SilverCare szövet megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak.

SilverCare matrachuzat előnyei: 

Antibakteriális

Higiénikus

Egészséges

Penészmentes

Gombaölő

Környezetkímélő

Stressz oldó

Mosható

 

 

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)