• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Rosetta Active Balance matrac

« vissza

 Rosetta Active Balance matrac

 

Megfizethető áron magas minőségű, háromdimenziós alátámasztás!

Kedvező áron minőségi terméket kap, mely tartósan szolgálja kényelmét. 

 

Monoblokk matrac, ami 17 cm HD habból készült. A matracmag különleges vágási technológiával, multi zónás kialakítású. A kényelmesebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A matrac egyedülállóan háromdimenziós kialakítású. Speciális technológiával készült bevágások szolgálják, hogy a testünk által kibocsátott párát és hőt ezeken a csatornákon keresztül elvezesse. Az 52 darab légcsatorna önműködő és utat biztosít a hőelvezetésre és a párolgásra, a maximális termál komfort érdekében. A matrac a matrachuzattal együtt külön termálkomfortot tud biztosítani nők és férfiak részére, mivel általában eltérő a két nem mikroklíma érzete.

Nemtől, kortól és évszaktól függően változik a testünk párolgása. Egy éjszaka alatt átlagosan 350-500 milliliter folyadékot bocsájtunk ki lélegzéssel és bőrünkön keresztül. A hőmérséklet növekedésével a molekulák mozgása is felgyorsul, így a párás levegő elvezetésének intenzitása is megnövekszik, így tartja egyensúlyban a mikro környezetünket.

Nem csak a hő és pára elvezetés problémáját oldja meg a matrac kialakítása, hanem az egészséges, ortopédikus alátámasztást. Az 54 darab egymástól független nyomáskiegyenlítő elem, pihentető, minőségi alvást nyújt. Ez a modern kialakítás extra komfortot és jobb rugalmasságot kínál a pihenés folyamán. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználásával készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít.

A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. Ezt a termékünket vakum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

Meghívjuk egy személyre szabott, ideális pihenésre.

 

Matrac jellemzői:

Gerincvonal követő

Silver Care szövet

Ortopédikus alátámasztás

Multi zónás

54 db nyomáskiegyenlítő

Monoblokk matrac

3D kialakítás

17 cm, HD hab

20 ± 1 cm, teljes matrac magasság

52 db légcsatorna

Antibakteriális

Forgatható

CertiPur igazolás

Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány

Vákuum csomagolt

Levehető, 60 °C mosható matrachuzat

Matrac magra 10 év garancia

 

SilverCare:

Ezüstös álmok, higiénikus matracszövet.

Az ezüst szálak nem csak esztétikai okokból kerültek a szövetbe, hanem hogy maximálisan kihasználjuk a szerte ágazó pozitív tulajdonságait.

Az ezüst baktérium ölő hatású nemes fém, melyet évszázadokkal ezelőtt, a rómaiak fedeztek fel. Az új modern technológiával előállított matrachuzat higiénikus, penész mentes, antibakteriális és egészséges pihenést biztosít. Az ezüst ionoknak köszönhetően a Silver Care szövet, harcol a baktériumok és a penészgombák ellen, így azok elpusztulnak. A pihenés így teljesen frissítő marad. 

A Silver Care szövet mellék hatásoktól és irritációtól mentes és a különleges tulajdonságainak köszönhetően teljesen egészséges és környezetkímélő. Tapasztaljuk még a stresszoldó hatását, a pihentebb ébredés érzésével.

A szövet mosható, lecipzározható és mosógépben tisztítható. Megtartja tulajdonságait és különleges higiénikus szerkezetét, többszöri mosás után is. A Silver Care szövet megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak.

SilverCare matrachuzat előnyei: 

Antibakteriális

Higiénikus

Egészséges

Penészmentes

Gomba ölő

Környezetkímélő

Stressz oldó

 

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)