• Nanni matracok és ágyak
 • Nanni kiegészítők
 • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Equinox matrac

« vissza

 

Equinox matrac

Megfizethető áron magas minőségű, ortopédikus, gerinc vonal követő matrac!

Kedvező áron minőségi terméket kap, mely tartósan szolgálja kényelmét.

 

A matrac kialakításában fokozottan előtérbe került a kiváló szellőzés. Ennek érdekében légcsatornákat alakítottak ki a speciális gyártási folyamat során. A matrac 14 cm HD habból és 3cm vastag emlékező habból áll. A pihentető alvás érdekében teljesen gerincvonal követő. A 7 zónás kialakítás ortopédikus alátámasztást nyújt. 

A matrac Coolmax szövetet kapott, ami az optimális hőérzetet biztosítja. A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. A matracokmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. Ezt a termékünket vákuum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

 

Matrac jellemzői:

Gerincvonal követő

Coolmax, hőérzékeny szövet

Ortopédikus alátámasztás

7 zónás kialakítás

3 cm, színes emlékező hab

14 cm, HD hab

Légcsatornás szellőzés

Antibakteriális

CertiPur igazolás

Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány

Kétoldalú, forgatható

Vákuum csomagolt

Levehető, 60 °C mosható matrachuzat

Matrac magra 10 év garancia

20±1 cm, teljes matrac magasság

 

Ladies & Gentlemen!

Kompromisszum-készek vagyunk kapcsolatainkban, de alvási szokásinkat nehezebb átalakítani. Az időjárás vagy az évszakok változása, így a pihenés minősége is nagy hatással van kedvünkre, szervezetünkre.

A különböző alvási szokások megoldója a kétoldalú, forgatható matrac. Az eltérő keménységi komfort oldalaknak köszönhetően a matrac átfordításával egy más kényelmi érzetet kapunk.

Coolmax szövet:

 

Az izzadás a test egy természetes mechanizmusa, a hűsen tartás érdekében. Meg kell akadályozni, hogy ez a párologtatás zavarja a pihenést.

Nemtől, kortól és évszaktól függően változik testünk párolgása. Egy éjszaka alatt átlagosan 350-500 milliliter folyadékot bocsátunk ki lélegzéssel és bőrünkön keresztül. Legkorszerűbb mérnöki technológiával kísérletezték ki, hogy a Coolmax szövet szálai elvonják a nedvességet és gyorsítsák a száradást. Az egyedülálló, speciális szövetrost szerkezetének köszönhetően jobban szellőzik, fokozza a száradás gyorsaságát. Alvás közben segít, hogy száraz maradjon a testünk az optimális hőérzet biztosítása érdekében.

A Coolmax szövet csökkenti az izzadás okozta fáradság érzetet, maximalizálja az alvás minőségét, ezáltal biztosítja a pihent ébredést.

A szövet tulajdonságai miatt a legtöbb sportöltözéket gyártó cég is ezt használja. Kifejezetten ajánlott kardió edzéseket végzők, és küzdő sportokkal foglalkozók számára is. 

 

Coolmax matrachuzat előnyei:

Komfortos alvás 

Optimális hőérzet 

Nedvesség elnyelő

Gyorsan száradó

Puha, könnyű érzet

Megfelelő légáteresztés

 

A matrac az alábbi árakon vásárolható meg mintaboltunkban:

  90 x 200 cm: 49 990,- Ft

140 x 200 cm: 79 990,- Ft

160 x 200 cm: 89 990,- Ft

 

 

 

 

Tulajdonságai:

 • HD Hab
 • Memory foam
 • Levehető, mosható Cool Max szövet
 • Vákum csomagolás
 • Ortopédikus

Kapcsolódó termékek:

 • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
 • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
 • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
 • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)