• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Perfection matrac

« vissza

PERFECTION – ALL COMFORT ZONÁS, LUXUS MATRAC

„Álmok a fellegekben - VIP kényeztetés”

Ezt a matracot tálcán kínáljuk Önnek, mert elit kategóriája kiérdemelte a különleges bánásmódot!

 

A különböző keménységű komfortfokozatot használók számára is egyforma kényelmet biztosít a matrac. A táska rugó rendszerben elhelyezett különböző energia elnyelő rugóelemek észrevétlenné teszik a partner mozgását. Az egymás tetejére, eltoltan (lépcsőzetesen) elhelyezett 2 soros táskarugó rendszer maximálisan elosztja a terhelést. A felső rugók a test nyomáspontjait ellensúlyozzák, az alsó rugórendszer pedig a gravitációs erőknek áll ellen. A két rugórendszer együttes tulajdonságai utat nyitnak, hogy átlépjünk egy olyan tökéletesen pihentető álmodozásba, melyről azt hittük, hogy csak a fellegekben létezik.

A matracmesterek kézzel állítják össze a matracot, felhasználva sok éves tapasztalatukat és a legmodernebb technológiát. A legkiválóbb szakemberek munkájának ötvözése útján jött létre ez a megmagyarázhatatlanul fantasztikus komfortérzetet biztosító ágybetét.  A modern technológiák mellett figyeltünk a hagyományőrzésre is, ezért a szövet mintázata szintén aprólékos kézimunkával készül. A matrac kinézetét a felhők hullámzása ihlette, hogy látványa nyugtató és művészi magasságokba emelje az esztétikát. A pihenés egy utánozhatatlan élményé fog válni, ami már-már függőséget okoz, így minden este örömmel fognak ágyba bújni.

A csoda, „mintha a fellegek közt aludnánk” érzés abban rejlik, hogy a Visco Mind, a Hyper Soft hab és a nano szál használata mellett, a kézi munkaerőt és a tapasztalatokat ötvözve, maximális kényelmet és termál komfortot tudtunk elérni. A tökéletes alváshoz az ideális keménység, alátámasztás mellett az optimális hőmérséklet is elengedhetetlen. A megfelelő mikroklíma érzet folyamatos szinten tartását a luxus viscon szövet és a felső kényelmi réteg kiváló együttműködése biztosítja.

 

A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

Meghívjuk egy mennyei álmodozásra!

 

Matrac jellemzői:

2 szintes táskarugózat

Nyomás elosztó rendszer

Energia elnyelő rugóelemek

Ortopédikus kialakítás

All Comfort Zóna

Egy oldalas matrac

Luxus Viscon szövet

Antibakteriális

ÖKO-Tex Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

41 ± 1 cm, teljes matrac magasság

Matrac magra 10 év garancia

Terhelhetőség: 130 kg

 

Luxus Viscon szövet:

A legmagasabb minőségű viszkóz szövet, higiénikus, légáteresztő, ezért izzadás mentes és maximális termál komforttal párosuló alvást biztosít. Különlegesen dekoratív megjelenése gyárunk legtapasztaltabb szakembereinek és a legmagasabb szintű gyártási technológiának köszönhető.

A viszkóz, természetben megtalálható cellulózból vegyi eljárással készített anyag. A XIX. század újítása, aminek az alapja fenyőfából és bükkfából nyert cellulóz. Ahhoz, hogy ez az anyag szálképzésre alkalmas legyen, vegyi eljáráson kell átmennie. Így állítják elő ezt a természetes alapú anyagot, aminek a nedvszívó képessége jobb, mint a pamuté.

A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak. 

 

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)