• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Agatha matrac

« vissza

Agatha matrac

Árupalettánk egyik legszebb, speciális, egyedi tervezésű ágybetéte!

 

Felső kategóriás termékeink előkelő tagja, valamint különleges kinézetével azonnal felhívja magára a figyelmet. Egyedi belső és külső tervezésének és összetételének köszönhetően, az Agatha egy maximálisan komfortos, ortopédikus, multizónás, félkemény matrac. Az alap, táskarugó rendszerből épül fel, erre került egy ergonomikus Pillow top réteg. A külön kis táskákba csomagolt rugók egymástól függetlenül mozognak, így kis területen oszlik el a terhelés. Ennek köszönhetően a partner nem érzékeli az áthullámzást mozgás hatására, így mindenkinek nyugodt és zavartalan lesz a pihenés.  A felső kényelmi réteg fokozza a kifogástalan élményt, mert a különböző hideghab rétegek és a top technológiás Hyper Soft hab együttesen, a test egyébként nem alátámasztható pontjait is, egyensúlyba hozza.

A technológiák és speciális anyagok ötvözésével egy egyedi és a legmodernebb hibrid kategóriába sorolható terméket kínálunk. Minden igényt maximálisan kielégítő és luxus komfort érzetű kényelmes fekhely lehet, hosszútávon bárki számára. A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. A higiéniai szempontokat figyelembe véve a szövet szálai, a táskarugók mozgása, a habok összetétele és rétegezése elősegítik a pára elvezetést és a gyors szellőzést. A matrac Luxus Viscon szövetével lett egyedi minőségű, melynek a felső mintázata modern, dekoratív és látványos. A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak.

Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

Matrac jellemzői:

Luxus Viscon szövet

Pillow top réteg

Táska rugós rendszer

Multi zónás

Ortopédikus kialakítás

Egy oldalas matrac

Antibakteriális

Matrac magra, 10 év garancia

ÖKO-Tex 100 Standard tanúsítvány

CertiPur igazolás

Terhelhetőség: 130 kg

34 ± 1 cm, teljes matrac magasság

 

Luxus Viscon szövet:

A legmagasabb minőségű viszkóz szövet, higiénikus, légáteresztő, ezért izzadás mentes és maximális termál komforttal párosuló alvást biztosít. Különlegesen dekoratív megjelenése gyárunk legtapasztaltabb szakembereinek és a legmagasabb szintű gyártási technológiának köszönhető.

A viszkóz, természetben megtalálható cellulózból vegyi eljárással készített anyag. A XIX. század újítása, aminek az alapja fenyőfából és bükkfából nyert cellulóz. Ahhoz, hogy ez az anyag szálképzésre alkalmas legyen, vegyi eljáráson kell átmennie. Így állítják elő ezt a természetes alapú anyagot, aminek a nedvszívó képessége jobb, mint a pamuté.

A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak.

 

 

Nagy felbontású kép 1!

Nagy felbontású kép 2!

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)