• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

MIO 4com4 matrac

« vissza

MIO 4com4

Világon egyedülálló, forradalmi matrac!

Ha most ebből a típusú matracból vásárol, párnát adunk ajándékba! 

4 féle ortopédiai és kényelmi komfortfok érhető el a forgatható matracmag és a matrachuzat oldalainak kombinálásával. A matracmag két oldala eltérő keménységű. Egyik oldala 4 centiméter Visco Mind réteggel van ellátva, másik oldala magas sűrűségű HD hab. Ezt a kialakítást tetéztük a levehető szövet két különböző kényelmi rétegével. A matrachuzat egyik oldala egy plusz 2 cm nano Visco Mind réteggel steppelt, a másik oldala a nano fiber réteggel elősegíti a gyors szellőzést és a maximális termálkomfortot. Variálva a szövet két oldalát és a matracmag oldalait mindenkinek ideális termál komfortot tud biztosítani.  Nem csak a komfort érzetet maximalizálhatjuk, hanem a különböző alváspozíciókban a kénylem érzetet is. Az eltérő komfort elvárásokat és kényelmi érzeteket egyaránt kielégítő matrac ideális választás lehet mindenki számára.

A négyféle módon variálható tulajdonságot egyesítve, a termék a világon egyedülálló, forradalmian új matrac.

A matrachuzat oldalára fogantyúk lettek elhelyezve, a matrac és a huzat könnyű mozgathatósága miatt. A matrac súlyát és méreteit is úgy terveztük, hogy a megfelelő komfortfokozat eléréséhez szükséges mozgatások minél kényelmesebbek legyenek. A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít.

A matrachuzat oldalán körbe futó 3D spacer szövet a megfelelő és gyors szellőzést biztosítja. A matrachuzat különleges steppelése miatt olyan légcsatornák alakulnak ki, melyek használat közben is biztosítják a tökéletes szellőzést. A szövet hosszú távon megőrzi a higiéniáját a Sanitized antibakteriális védelmi tulajdonsági miatt, így megfelel az ügyfeleink különböző igényeinek, hogy megakadályozza az atkásodást, gombásodást, segíti a könnyű szellőzést, így páramentes, higiénikus pihenést biztosít.

Az újgenerációs, légáteresztő szövési technológiának, az oldalán használt spacer szövetnek, a legkiválóbb alapanyagoknak és a legmodernebb technológiának köszönhetően a matrac hosszú éveken keresztül nyújtja mind a négy komfort fokozatban ugyanazt a megszokott kényelmet és alvásminőséget. A matrac szöveténél használt különböző szövési technológiákat kombinálva a huzat megjelenése esztétikus, kiváló minőségű, tartós és kellemes tapintású. A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak. A huzat nem mosható (Visco Mind kényelmi réteggel integrált oldal) és mosható részei, külön figyelmeztető jellel ellátottak.

Ezt a termékünket vákuum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

Matrac jellemzői:

16 cm, magas sűrűségű HD hab

4 cm, Visco Mind réteg

2 cm nano Visco Mind réteggel ellátott (nem mosható huzat) oldal

Nano fiber rétegű (60°C mosható) huzat oldal

4com4 Sanitized szövet

Matrac oldalain 3D spacer szövet

Kétoldalú, forgatható

Antibakteriális

Ortopédikus kialakítás

Multi zónás alátámasztás

ÖKO-Tex Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

Vakum csomagolás

Matrac magra 10 év garancia

22 ± 1 cm, teljes matrac magasság

Terhelhetőség: 130 kg

 

 

4com4 Sanitized szövet:

Megjelentek az egyre növekvő fogyasztói igények arra vonatkozóan, hogy a szövetek higiénikusak és allergén mentesek legyenek, és ezeket a tulajdonságokat hosszú távon megőrizzék. Manapság egyre több embert gyötörnek az allergiás reakciók, ezért a legmodernebb technológiák és a különböző szövet kezelések erre a problémára megoldásokat kínálnak. A matrachuzat Sanitized szövet, mely antibakteriális, ezáltal hosszantartó frissességet, kényelmet és védelmet nyújt. Az allergiától szenvedőknek segít szabadon lélegezni, pusztítja a poratkákat, csökkenti a penész és baktériumok szaporodását és megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak.

3D spacer szövet:

A szövet szerkezetéből adódóan a kiváló szellőzést biztosítja körbe, a matrac minden oldalán. Felveszi a harcot a gombával, atkával, porral és ellenáll a megtelepedésük ellen, így higiénikus és egészséges alvást biztosít és megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak.

Ladies & Gentlemen!

Kompromisszum-készek vagyunk kapcsolatainkban, de alvási szokásinkat nehezebb átalakítani. Az időjárás vagy az évszakok változása, így a pihenés minősége is nagy hatással van kedvünkre, szervezetünkre.

A különböző alvási szokások megoldója a kétoldalú, forgatható matrac. Az eltérő keménységi komfort oldalaknak köszönhetően a matrac átfordításával egy más kényelmi érzetet kapunk.

 

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)