• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Evita matrac

« vissza

Evita Matrac

Oldalt alvók megmentője, luxus kényelem!

 

Luxus kategóriás, rugó nélküli, egyoldalas hab matrac. Alapja magas sűrűségű HD PU hab, erre került a gyors reakciójú Visco Mind réteg. A legmodernebb vágástechnológiának köszönhetően, teljesen ortopédikus és multi zónás kialakítású. Megfelelő lehet akár gerinc problémáktól szenvedőknek is, mert a nyomáspontoknál besüpped, de egyenletes alátámasztást nyújt, hogy a gerinc optimálisan pihenhessen. Az éjszakai alvás a súlytalanság érzésével párosul, mivel a matrac ortopédiai kialakítása a testre ható gravitációs erőt zéróra csökkenti, ami szinte felhők fölötti élményt nyújt.

A visco elasztikus réteg szellőzése a szövet háromdimenziós kialakításával válik abszolút higiénikussá. A kiemelkedő táskaszerű mintázat mozgás hatására elősegíti a gyors szellőzést. Használat után sem nyúlik, mert hosszú távon megőrzi eredeti formáját és rugalmasságát.

Az oldalt alvóknál az alvás pozícióban olyan területek alakulhatnak ki a testen, ahol a szabad vérkeringés akadályozva van, ez akár alvási rendellenességhez vagy alvási zavarokhoz is vezethet. A matrac ortopédiai tervezése minden alvás pozícióban (hanyatt, oldalt, hason) maximálisan csökkenti a gerincre ható nyomást. Magas minőségű és egészséges pihenést biztosít.

Az alvást vizsgáló oktatási és fejlesztési intézményekkel együttműködve fejlesztettük ki, ezt a matracot. A Visco Mind keményebb, ugyanakkor rugalmasabb hab, mint a hagyományos Memory Foam, illetve 5-ször gyorsabban nyeri vissza eredeti alakját, mint az egyszerű emlékező habok. A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználásával készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. A matrac kasmír, 3D Full Comfort szövetet kapott, ami luxus minőségű, kellemes tapintást kölcsönöz. Optikailag művészeti magasságokra emeli az esztétikát. Állandó higiéniáját a moshatósága biztosítja.

Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

Matrac jellemzői:

Magas sűrűségű HD PU hab

Gyors reakciójú Visco Mind

Ortopédikus

Multi zónás

Egyoldalas matrac

3D Full Comfort szövet kialakítás

Kasmír szövet

Microfiber szövet oldalt

ÖKO-Tex Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

Levehető, 60°C mosható matrachuzat

Matrac magra 10 év garancia

Terhelhetőség: 120 kg

30 ± 1 cm, teljes matrac magasság

3D Full Comfort kialakítás:

A matrac extra attraktív szövetet kapott. A felső borítás 3D kialakítású, finom tapintású, tartós, és 60°C mosható. A mintázat kialakítása miatt nincs szükség steppelésre, mert a táskaszerű kiemelkedő mintázat biztosítja a funkciót. A matrac oldala microfiber szövet borítást kapott, ami nem csak esztétikai szempontból, hanem a higiéniai elvárásoknak megfelelően segíti a szellőzést és a pára elvezetését.

Kasmír szövet:

Az elegancia jelképe. Évszázadok óta készítik ezt a szövetet, de hosszú ideig csak a királyok és az uralkodók jutottak hozzá. Mára már elérhetőbb, de kivételes tulajdonságait megtartva, luxus textiltermékek alapanyaga. Az anyag, egy speciális gyapjú, ami csak a kasmírkecske alsó pehelyszőrzetéből készíthető. Ez a kecskefajta a Himalája magas területein él és az éghajlat viszontagságaihoz alkalmazkodva növesztette ezt a puha, selymes szőrzetet.

Kasmír szövetünk egy speciális keveréke a kasmír és viszkóz fonalaknak, mely kényelmes és luxus minőségű alvást biztosít. A spirális szerkezete teljesen egyedi, és ez segít, hogy alvás közben a testhőmérséklet optimális szinten maradjon. A szövet egyedi szerkezetének köszönhetően természetes érintést kölcsönöz. A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak. 

 

 

 

 

Tulajdonságai:

  • Visco mind
  • Mosható 3 D fullcomfort szövet

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)