• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Cleopatra matrac

« vissza

Cleopatra matrac

Hab matracok uralkodója, a legjobbak felett álló!

 

Ez a rugó nélküli luxus kategóriás matrac HD hab, magas rugalmasságú hideg HR hab, ötödik generációs Visco Mind és ultrakönnyű, maximális légáteresztést nyújtó szuper soft hab rétegekből készült. A két habréteg közé illesztett Memory Foam réteggel lett igazán egyedi kialakítású és sokak számára optimális komfortot biztosító termék. Teljesen ortopédikus kialakítása miatt az oldalt alvóknak is kifejezetten ajánlott. A Visco Mind kiegyenlíti a gravitáció miatt keletkezett testsúly nyomást. A habok szerkezetükből adódóan elősegítik a szellőzést, így maradnak egészségesek és higiénikusak.A különböző sűrűségű hideg habok, egymástól függetlenül vannak elhelyezve, a test maximális ortopédiai kényelme érdekében. A speciálisan elhelyezett habok csökkentik a nyomáspontok terhelését, illetve mozgás hatására a levegő áramlásával biztosítják a matracmag szellőzését.

Az oldalt alvóknál az alvás pozícióban olyan területek alakulhatnak ki, ahol a szabad vérkeringés akadályozva van, ez akár alvási rendellenességhez vagy alvási zavarokhoz is vezethet. A matrac ortopédiai tervezésével minden alvás pozícióban (hanyatt, oldalt, hason) maximásan csökkenti a gerincre ható nyomást. Magas minőségű pihenés mellett egészséges felhők feletti érzést nyújt.

Az alvást vizsgáló oktatási és fejlesztési intézményekkel együttműködve fejlesztettük ki, ezt a matracot. A Visco Mind keményebb, ugyanakkor rugalmasabb hab, mint a hagyományos Memory Foam, illetve 5-ször gyorsabban nyeri vissza eredeti alakját, mint az egyszerű emlékező habok. A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít.

A matrac kasmír, 3D Full Comfort szövetet kapott, ami luxus minőségű, kellemes tapintást kölcsönöz. Optikailag művészeti magasságokra emeli az esztétikát. Állandó higiéniáját a moshatósága biztosítja.

Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

 

Matrac jellemzői:

HD hab

Magas rugalmasságú HR hab

Ötödik generációs Visco Mind

Super soft hab

Ortopédikus

Multi zónás

Kasmír szövet

3D Full Comfort kialakítás

ÖKO-Tex Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

Antibakteriális

Levehető, 60°C mosható matrachuzat

Matrac magra 10 év garancia

30 ± 1 cm, teljes matrac magasság

Terhelhetőség: 130 kg

Kasmír szövet:

Az elegancia jelképe. Évszázadok óta készítik ezt a szövetet, de hosszú ideig, csak a királyok és az uralkodók jutottak hozzá. Egy speciális gyapjú, ami csak a kasmírkecske alsó pehelyszőrzetéből készíthető. Ez a kecskefajta a Himalája magas területein él és az éghajlat viszontagságaihoz alkalmazkodva növesztette ezt a puha, selymes szőrzetet.

Kasmír szövetünk egy speciális keveréke a kasmír és viszkóz fonalaknak, mely kényelmes és luxus minőségű alvást biztosít. A Kasmír spirális szerkezete teljesen egyedi, és ez segít, hogy alvás közben a testhőmérséklet optimális szinten maradjon. A szövet egyedi szerkezetének köszönhetően természetes érintést kölcsönöz. 

3D Full Comfort szövet:

A matrac extra attraktív szövetet kapott. A felső borítás 3D kialakítású, finom tapintású, tartós, és 60°C mosható. A mintázat kialakítása miatt nincs szükség, steppelésre, mert a táskaszerű kiemelkedő mintázat biztosítja a funkciót. A matrac oldala microfiber szövet borítást kapott, ami nem csak esztétikai szempontból, hanem a higiéniai elvárásoknak is megfelelően segíti a szellőzést és a pára elvezetését. Szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak. 

 


 

 

 

Tulajdonságai:

  • Visco mind
  • 3 D kashmir fullcomfort szövet
  • Ortopédikus

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)