• Nanni matracok és ágyak
  • Nanni kiegészítők
  • Nanni ágykeretek
Nanni matrac, ágy, ágykeret forgalmazás
+36 30 861 6161 • +36 30 863 6363 • info@nanni.hu
NANNI@HOME - MATRACOK ÉS ÁGYAK...
g+ LinkedIn twitter facebook

Therapy Pocket Comfort matrac

« vissza

Therapy matrac

Stresszmentes, gyógyhatású, egészséges pihenés!

„A nyugalom szigete”

A nyugalom és kiegyensúlyozottság a hosszú élet titka. Az éjszaka a Therapy matracon egyenlő egy terápiás kezeléssel. Nyomás elosztó réteggel ellátott táskarugós, Bio Form matrac, mely teljesen ortopédikus alátámasztást nyújt, Pillow top komfort rétege pedig biztosítja a maximális kényelmet. 7 zónás kialakítású és a keményebb komfortfokozatot kedvelők egyik legkedveltebb terméke. Táska rugós rendszere az ortopédikus alátámasztás mellett az optimális rugózást is biztosítja. Mozgás hatására a zsákokban található rugók elmozdulnak egymástól és a magas pontrugalmasságnak köszönhetően a terhelés kis területen oszlik el, így a partner nem érzékel áthullámzást. A rugók mozgásának hatására a levegő áramlása elindul, ezért a higiéniai szempontoknak megfelelően a szellőzést is elősegíti. A keringési és légzésrendszer optimalizálásához is teljesen megfelelő a matrac ergonómiai szerkezet felépítése.

A esztétikus kinézethez mély steppelést alkalmaztunk, ami a komfort réteg felső mintázatát adja. Ezek a mély steppelések biztosítják a kellő szellőzést és a kifinomult látványt. A Pillow top komfort rétegek a testhő hatására felveszik testünk formáját, alkalmazkodnak ahhoz, ezáltal jön létre az extra nyomáskiegyenlítés és a megfelelő kényelmi érzet.

A szövet magában hordozza a ginseng pozitív hatásait, biztosítva a stresszmentes, antibakteriális, egészséges pihenést!

Motoros ágyrácson való használata nem ajánlott.

Matrac jellemzői:

Kényelmi (Pillow Top) réteg

Ortopédikus kialakítású

Táskarugó rendszer

7 zónás alátámasztás

Ginseng-el kezelt szövet

Antibakteriális

ÖKO-Tex Standard 100 tanúsítvány

CertiPur igazolás

Terhelhetőség: 130 kg

35 cm ± 1cm, teljes magasság

Matrac magra 10 év garancia

 

Panax ginseng, a mindent gyógyító:

7000 éve használják, ezt a híres kínai gyógynövényt. Felhasználási módja és gyógyhatása végtelenek tűnik. Bármilyen betegségünk vagy panaszunk van, a megoldásra adott tanácsok között, mint házi praktika, a gyömbér álltalában az elsők közt szerepel. Napjainkba egyre népszerűbbek a gyógynövények, melyek csak természetes anyagokat tartalmaznak.

A ginseng egy adaptogén gyógynövény. Azokat nevezzük így, melyek növelik a szervezet ellenálló képességét a stresszel, fizikai sérülésekkel, aggodalmakkal és kimerültséggel szemben. Az adaptogén növények akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott pillanatban szükségünk van rájuk.  Az adaptogén vegyületek közös jellemzője, hogy minden sejtre hatnak és egyensúlyba hozzák azok működését. A tudománynak mindezidáig nem sikerült ilyen precizitású készítményt előállítania. Hatásai lehetnek fizikai, kémiai és biológiai behatások. Kiegyensúlyozó hatása van a szervezet életfunkcióira.

Egyes helyeken fiatalító, energizáló gyógynövényeknek is nevezik őket. Különféle természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik az ellenállást, és általában nincsenek mellékhatásaik.

A szövet kezelése antibakteriális, valamint megfelel az ÖKO-Tex Standard 100 előírásoknak. A matracmag kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználással készül, melyet a CertiPur igazolás tanúsít.

 

 

Nagy felbontású kép 1!

Nagy felbontású kép 2!

Nagy felbontású kép 3!

 

 

 

Tulajdonságok:

  • Táskarugó
  • Ginseng szövet
  • Kényelmi (Pillow top) réteg

Kapcsolódó termékek:

  • Nanni, a jövő alváskultúrája! (nanni.hu)
  • Új matrac kollekció! (nanni.hu)
  • Visco Mind hab, a high tech kategória! (nanni.hu)
  • Újdonság: Visco gél matrac! (nanni.hu)